Työtä ja tervettä järkeä

Tiistai 14.10.2014 klo 19:45 - Hannu Uusihonko, Suomen Keskustayrittäjien varapuheenjohtaja

Maakuntalehtien omistaman Lännen Median lokakuun alun kyselyssä nousi Keskustan Juha Sipilä selväksi pääministerisuosikiksi. Hänen kannatuksensa oli 35 prosenttia, kun lähimmän haastajan, istuvan pääministerin, kannatuslukemat jäivät 25 prosenttiin. Sipilän rakentavat ehdotukset talouskasvun saavuttamiseksi on noteerattu paremmin kuin muiden puolueiden puheenjohtajien mieli- ja kielikuvapolitiikka.

Suomi kaipaa työtä ja tervettä maalaisjärkeä poliittisilta johtajiltaan. Olemme nyt vedenjakajalla. Jos emme nopeasti pysty tekemään uutta talouskasvua edistäviä päätöksiä, vajoamme uudelleen kolmanteen peräkkäiseen taantumaan. Ennen kuin olemme ehtineet edellisistäkään pudotuksista selvitä. Luottoluokituksen lasku herättäköön viimeiset päättäjät päiväuniltaan.

Lue lisää »

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: pääministerisuosikki, normi- ja byrokratiatalkoot, hallitusohjelma

Puheenjohtajan mietteitä

Tiistai 14.10.2014 klo 19:37 - Yrittäjäneuvos Risto Heikkilä

Suomen Keskustayrittäjät ry on nyt perustettu. Yhdistys aloittelee toimintaansa jäsenhankinnalla ja suunnittelemalla ensi vuoden toimintaansa.

Keskustayrittäjät on perustettu puoluejohdon myötävaikutuksella ja ajatuksena on ollut tuottaa keskustahenkisten yrittäjien viestiä puoluejohdolle ja eduskuntaryhmälle. Entistä ajankohtaisempana ja entistä suoremmin sekä nopeammin. Yhdistys on siten keskustalaisesti ajattelevien yrittäjien suora kanava poliittiseen johtoon ja eduskuntaryhmään.

Lue lisää »

1 kommentti . Avainsanat: keskustayrittäjät, keskusta, vaikuttaminen, jäsen